Epoon koulu

Uusimmat tiedotteet

POISSA 05.12.2022

Terveydenhoitaja Katariina poissa perjantaina 9.12 ja maanantaina 12.11.

TERVEELLINEN VÄLIPALA 24.11.2022

Joitakin esimerkkejä hyvistä välipaloista:

Lue koko juttu

INFLUENSSAROKOTUKSET 13.10.2022

Influenssarokotukset alkavat olla jälleen ajankohtaisia. Maksuton influenssarokotus tarjotaan niille väestöryhmille, joiden terveydelle influenssa on olennainen uhka tai jotka hyötyvät rokotuksesta merkittävästi. Maksuttoman rokotteen saavat sairautensa (esim. astma, diabetes, sydänsairaus) vuoksi riskiryhmään kuuluvat 3–64-vuotiaat henkilöt, kaikki 6 kk- 7-vuotiaat ( alle 7 vuotiaat) lapset, raskaana olevat naiset, varusmiehet, sosiaali-, terveydenhuollon- ja lääkehuollon henkilöstö ja kaikki 65 vuotta täyttäneet. Influenssarokotteen annetaan myös henkilölle, joka asuu vakavalle influenssalle erityisen alttiin ihmisen kanssa samassa asunnossa tai on usein kasvotusten tekemisissä hänen kanssaan samassa tilassa. Maksuttoman influenssarokotteen saa myös henkilö, joka on jatkuvasti tai toistuvasti lähikontaktissa sellaisen vakavalle influenssalle alttiin henkilön kanssa, jolle ei voida antaa influenssarokotetta . Kaudella -22-23 kansallisen rokotusohjelman influenssarokote on nimeltään VaxigripTetra. Lisätietoja influenssarokotuksesta ja riskiryhmistä saat Influenssarokote - Infektiotaudit ja rokotukset - THL Kouluikäiset lapset rokotetaan kouluterveydenhuollossa. Mikäli lapsesi kuuluu riskiryhmään /riskiryhmäläisen lähipiiriin ja haluat hänen saavan rokotteen, laita rokotuslupa/pyyntö WILMA viestillä viimeistään 31.10 mennessä ja ILMOITA samalla syy (riskiryhmä VAI lähipiiri) KIITOS! JOS toisin ei sovita, haen oppilaan lupapyyntöjen mukaisesti luokasta. Tarvittaessa (esim. siedätyshoitoaikataulu, voimakas piikkikammo tms.) voit varata lapselle ajan rokotuskäyntiin erikseen tietylle päivälle. Jos et kuulu riskiryhmään/lähipiiriin, rokotuksen voi hankkia omakustanteisesti, pyytämällä reseptin terveysasemalta ja tilaamalla rokotusajan kouluterveydenhuollosta. Alustavan aikataulun mukaan rokotamme koulussa 30.11.22 Yt. Katariina ( PUH. 040 765 22 88 KLO. 12-13 VÄLISENÄ AIKANA)

Maksuton harrastustoiminta käynnistyy syksyllä kaikissa Porvoon peruskouluissa 24.08.2022

Porvoon harrastamisen malli -hankkeen harrastustoiminta peruskouluissa jatkuu lukuvuonna 2022–2023. Tänä lukuvuonna mukana ovat kaikki Porvoon peruskoulut.

Lue koko juttu

KOULUTERVEYDENHUOLTO 01.08.2022

KOULUTERVEYDENHUOLLON TEHTÄVÄKUVAUS

Lue koko juttu

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.33.60.1 © 2000-2023 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Enterprise Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.